SIA Bac Metal tehnoloģisko iekārtu iegāde metālizstrādājumu ražošanas attīstībai

SIA Bac Metal tehnoloģisko iekārtu iegāde metālizstrādājumu ražošanas attīstībai

SIA BAC METAL ir metālapstrādes uzņēmums, kas nodrošina kvalitatīvus pilna kompleksa metālapstrādes pakalpojumus un ražo augstas kvalitātes metālizstrādājumus.

Tā kā jau šobrīd esošā ražošanas kapacitāte tiek maksimāli noslogota, uzņēmumam nav iespējas kāpināt ražotnes jaudas, kā rezultātā tiek atteikti apjomīgāki pasūtījumi no esošajiem klientiem, kā arī netiek pieņemti jauni pasūtījumi no jauniem, potenciālajiem klientiem. Tādēļ tika pieņemts lēmums par investīciju veikšanu tehnoloģisko iekārtu iegādē.

Projekta īstenošanas rezultātā tiks ievērojami palielināts SIA BAC METAL saimnieciskās darbības efektivitāte un konkurētspēja. Tiks iegādāta jauna, moderna un jaudīga metāla lāzera griešanas iekārta, kas ne tikai ļāva kāpināt saražoto produktu kvalitāti un apjomus, bet arī mazināta uzņēmuma ražošanas procesu ietekme uz vidi. Papildus tiks iegādātas arī tādas ražošanas iekārtas kā metināšanas robots, augstspiediena kompresors, ražošanas kompresors, abrazīvā tīrīšanas kabīne un metināšanas mašīnas, kas ir nepieciešamas ražošanas produktivitātes un efektivitātes kāpināšanai.

 

Uzņēmums SIA BAC METAL
Uzņēmuma saimnieciskās darbības veids Metālapstrādes uzņēmums, kas nodrošina kvalitatīvus pilna kompleksa metālapstrādes pakalpojumus un ražo augstas kvalitātes metālizstrādājumus.
Projekta nosaukums Tehnoloģisko iekārtu iegāde metālizstrādājumu ražošanas attīstībai
Projekta Nr. 18-06-A00641-000145
Projekta īstenošanas termiņš 2018. gada 18. oktobris – 2019. gada 18. oktobris
Atbalsta programmas nosaukums Atbalsts ieguldījumiem ar lauksaimniecību nesaistītu darbību radīšanā un attīstīšanā
Sadarbības iestāde Lauku Atbalsta dienests
Projekta mērķis Uzņēmuma saimnieciskās darbības efektivitātes un konkurētspējas kāpināšana.
Projekta apraksts Projekta ietvaros tiks iegādātas tādas ražošanas iekārtas kā metāla lāzera griešanas iekārta, metināšanas robots, augstspiediena un ražošanas kompresori, abrazīvā tīrīšanas kabīne un metināšanas mašīnas, kas ļaus pilnvērtīgi maksimizēt ražošanas jaudas un būtiski kāpināt saražotās produkcijas realizācijas apgrozījumu, palielinot uzņēmuma kopējo tirgus daļu metālizstrādājumu ražošanas nozarē Latvijā.
Projekta kopējās izmaksas 706 428.73 EUR
Plānotais Eiropas fondu līdzfinansējums 280 000.00 EUR